GINOP 1.2.1 16 2017 00220

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez benyújtott:

 

" Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzés a Nett Front Kft-nél”
(5650 Mezőberény, Gyomai u. 26)

                                           című
              GINOP-1.2.16-22-2023-04121 jelű pályázat
                                             a
                                        Támogató
                                   döntése alapján,
                                    268 683 344,- Ft
                          összegű támogatást nyert el!

 

                 Támogatás mértéke: 70 %

                Projekt tényleges befejezése: 2023.06.15.

 

Projekt bemutatása: A Nett Front Kft 268,68 millió forint összegű támogatást nyert el az „Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzés a Nett Front Kft -nél” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program Plusz mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 383 833 348 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósítottunk meg.
 

A projektet 2021. augusztus 23-án indított Biesse Stream élzáró gép és a Viet Opera R2 megrendelésével kezdtük meg.

Pályázatunkat a felhívásban szereplő, technológiai korszerűsítést eredményező új eszközök beszerzésével és ingatlan fejlesztéssel valósítottuk meg. A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő kapacitását szélesítve új, korszerű technológiával rendelkező a bútor gyártás tevékenységünk elvégzésére alkalmas berendezésekkel egészítette ki azt. Vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatásra évről évre nő az igény, ezért eszközparkunk bővítésével cégünk fő célja volt a meglévő piaci pozíciónk megtartása és erősítése.

Vállalkozásunk a pályázati felhívásban meghatározott tartalmi elemeknek eleget tett. Beszerezte majd üzembe helyezte a pályázatban megjelölt új eszközöket és megvalósította az ingatlan építést.
 

A projekt keretében az utolsó eszköz rendeltetésszerű használatba vételére 2023.06.15-én került sor. Ez idő alatt a vállalkozásnak biztosítania kellett az üzemszerű működés műszaki, technikai, hatósági feltételeit.
 

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új berendezések és biomassza kazán hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Nett Front Kft-nél beruházásához nyújtott támogatásának összege: 268 683 344, - Ft

http://www.szechenyi2020.hu/

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!