• img 1
  • img 2
  • img 3

A Nett Front Kft 2003. évben került megalapításra azzal a céllal, hogy az akkori idők igényeit kielégítve, magas minőségi követelményeknek eleget téve bútorajtó frontok széles választékát kínálja vevőinek. Kezdetben 3D-s fóliás ajtók gyártásával és értékesítésével jelentkeztünk a piacon. Termékeink hamar ismertté és közkedveltté váltak, így piacvezetővé váltunk a bútorfrontok értékesítésében Magyarországon.

Mára már kibővült a termékpalettánk. Folyamatos gyártásfejlesztésünknek köszönhetően a nagy szakmai és gyakorlati tapasztalatot igénylő antikolt és festett ajtófrontok is megtalálhatók a választékunkban.

A kibővült termékpalettánkat már nem csak Magyarországon hanem Romániában, Szlovákiában, Horvátországban, Szerbiában, Ausztriában, Németországban, Angliában is értékesítjük.

Cégünk megbízható nyugat-európai beszállítói jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy minőségi alapanyagaikkal minőségi terméket állítsunk elő.

Az általunk gyártott frontok az ezen a területen elérhető legújabb technológiával készülnek. Termékeink megfeleltek a legszigorúbb német konyhagyártók tesztjein. A megfelelő minőség érdekében szigorú belső minőség-ellenőrzést alkalmazunk a gyártás egész folyamatára. Kész termékeinket minőségi és mennyiségi ellenőrzést követően csomagolva, saját teherautóinkkal szállítjuk megrendelőinkhez. Termékeinkre – egyedülállóan – két év garanciát vállalunk.

A tőlünk megszokott kedvező szállítási kondíciókkal és versenyképes árakkal szolgáljuk ki továbbra is partnereinket. Országos lefedettségű viszonteladói hálózatunkon és üzletkötőinken keresztül könnyen elérhetőek vagyunk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Célkitűzésünk az, hogy a Nett Front neve továbbra is egyet jelentsen a Minőséggel.

Üdvözlettel:
a Nett Front Kft. munkatársai

sneakers
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!